26.11.2015

Un sat plin cu daruri…




În perioada 25 noiembrie şi 5 decembrie Muzeului Naţional al Satului „Dimitrie Gusti" organizează o colectă de cadouri pentru copiii…mai speciali!

Cu bucurie pot fi oferite jucării, cărţi, mănuşi, căciuli, fulare. Cadourile primite vor fi adunate de luni până duminică, între orele 10.00 - 16.00,  la sediul muzeului din şos. Kiseleff nr. 30.

Acestea vor fi strânse şi dăruite apoi, pe 6 decembrie  în cadrul unui programul cultural cu specific de Sărbători.

Moş Crăciun este acasă ?
5 – 6 decembrie 2015

Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti” organizează în perioada 5 - 6 decembrie  programul cultural Moş  Crăciun este acasă ?
Sâmbătă, 5 decembrie şi Duminică, 6 decembrie, atelierele de creaţie cu specific de Sărbători* şi târgul de cadouri de Moş Nicolae vor oferi un prilej bun pentru o vizită la muzeu de unde puteţi cumpăra daruri pentru cei dragi, produse tradiţionale şi bio. 
Duminică, 6 decembrie  vă invităm la un eveniment caritabil dedicat copiilor care provin din Centrele de plasament, la care sunteţi invitaţi să participaţi cu mic cu mare pentru a dărui o îmbrăţişare caldă, un zâmbet şi un cadou, un strop de lumină pentru sufletul celor mici:
·        La ora 10.00 copiii sunt invitaţi la o piesă de teatru de umbre – Legenda lui Moş Nicolae.
·        La ora 11.00, în Foayer Lena Constante, artistul plastic Rita Shapira vă invită la vernisajul expoziţiei PĂPUŞI.CARNAVAL.
·        La ora 13.00 Şcoala de muzică Bravissimo va oferi daruri muzicale, într-un moment artistic de excepţie.


Mai multe informaţii:
Biroul  Programe culturale: 021 317 91 03/int. 191

Atelierele de creaţie cu specific de Sărbători* - ateliere educative de sfârşit de săptămână pentru cei mici, sub genericul Sărbători în sat...la Şosea! desfăşurate în perioada 21 noiembrie – 13 decembrie 2015 - http://www.muzeul-satului.ro/actiuni-culturale/373/sarbatori-in-sat-la-sosea



Niciun comentariu: