15.03.2013

SALONUL DE CARTE, PRESĂ SI MUZICA BUCURESTI, a XVIII-a editie


SALONUL DE CARTE, PRESĂ SI MUZICA BUCURESTI, a XVIII-a editie


Anul cultural al capitalei va fi inaugurat de cea de-a XVIII-a editie a SALONULUI DE CARTE, PRESĂ SI MUZICA BUCURESTI, 13-17 martie 2013, Palatul National al Copiilor, manifestare care va reuni ca si ca si la editiile precedente edituri, importatori si distribuitori de carte, fundatii, societati si institutii de invatamant superior si nu in ultimul rand reprezentanti mass-media.
Evenimentul va constitui cadrul perfect de evidentiere a diversitatii culturale a comunitatilor etnice din Romania, prezente in standuri proprii cu elemente caracteristice si pitoresti, vizand arta, traditiile si obiceiurilor lor specifice.
Diversitatea registrului tematic expus, numarul si calitatea firmelor expozante, larga audienta a actiunilor complementare: lansari de carte, mese rotunde, dezbateri, proiectii de filme, momente artistice, intalniri cu personalitati ale vietii culturale vor constitui coordonatele majore ale acestei manifestari traditionale.
Si Muzeul Satului are un stand de prezentare de carte in cadrul Salonului de carte, presa si muzica Bucuresti, a XVIII-a editie, organizat la Palatul National al Copiilor, intre 13-17 martie 2013.